Menu

Menu

Contactinformatie

Contactinformatie

info@heerhugowaardcityrun.nl

Over ons

JCI HEERHUGOWAARD: ENTHOUSIASTE EN GEDREVEN JONGE ONDERNEMERS

JCI Heerhugowaard maakt deel uit van Junior Chamber International The Netherlands (voorheen Junior Kamer Nederland), “een wereldwijde organisatie voor jonge managers en ondernemers”. JCI Heerhugowaard is opgericht in 1993 en bestaat uit een groep jonge, ondernemende mensen, met verschillende achtergronden en beroepen. Jong is een relatief begrip, maar in “Junior Kamer land” is dit iedereen tussen de 25 en 40 jaar. Een andere, ongeschreven regel is dat de samenstelling van een Kamer zo breed mogelijk moet zijn. Diversiteit is immers cruciaal voor het leerproces.

Onze kamer kenmerkt zich door een aantal waarden:

  • Liergierig
  • Ambitieus
  • Empathisch
  • Waarde toevoegen

Vanuit deze waarden geven we invulling aan onze activiteiten, waarin samenwerking, persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijke bijdrage, het uitbreiden van ons netwerk, maar zeker ook gezelligheid en leuke dingen doen centraal staan!

Door het organiseren van verschillende evenementen steunt JCI HHW veel regionale goede doelen. JCI HHW organiseert gedurende het jaar meerdere, grote en kleine evenementen. Sportief, culinair, ontspanning, goede doel en netwerkmogelijkheden zijn belangrijke pijlers waaraan een evenement opgehangen wordt. Met de Heerhugowaard Cityrun denken wij een evenement op de kaart te hebben gezet waar alle pijlers maximaal benut worden en waar lopers, organisatoren, sponsors en vooral het goede doel erg veel plezier aan zullen beleven.

Zie je voor jezelf, jouw organisatie of voor wie dan ook mogelijkheden bij de Heerhugowaard Cityrun? Aarzel niet en neem contact op via onderstaande gegevens.

JCI Heerhugowaard
Postbus 1152
1700 BD Heerhugowaard

E-mail: info@heerhugowaardcityrun.nl
Website: www.heerhugowaardcityrun.nl