Menu

Menu

Contactinformatie

Contactinformatie

info@heerhugowaardcityrun.nl

Bereikbaarheid

Trein

Heerhugowaard is door een directe treinverbinding vanuit Amsterdam en Den Helder prima bereikbaar met de trein. Wij adviseren je om gebruik te maken van de trein. Goed voor het milieu en minder verkeersoverlast in Heerhugowaard. Om niet voor verrassingen te komen te staan gebruik altijd de officiële reisinformatie, voor de trein: NS-Reisplanner.

Vanaf de trein is het ongeveer 10 minuten lopen naar het start- en finishgebied op het Coolplein alwaar diverse evenementen, terrasjes en eetgelegenheden aanwezig zijn. Het kan op bepaalde momenten erg druk worden in de trein naar Heerhugowaard, neem dus ruim de tijd voor je reis.

Bus

Er rijden meerdere bussen naar Heerhugowaard. Gebruik alstublieft de officiële kanalen (o.a. http://9292.nl) om jouw reis voor te bereiden.

Auto

Tijdens het evenement is Heerhugowaard goed per auto te bereiken. Via de N242 is vanuit Alkmaar en vanuit Den Helder / A7 Middenmeer) een duidelijke bewegwijzering. Je kunt de borden Centrum / Middenwaard volgen om op de grote parkeerplaatsen te parkeren. De parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand van het start- en finishgebied.

Kom je met de auto naar Heerhugowaard, dan dien je rekening te houden met betaald parkeren. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw auto te parkeren.

Terugreis

In verband met de huidige Coronamaatregelen word je verzocht op direct na de run het evenementen terrein te verlaten. Uiteraard staat het je vrij om de nabij gelegen horeca te bezoeken, maar houd er rekening mee dat voor de horeca momenteel ook nog Coronamaatregelen gelden.