Menu

Menu

Contactinformatie

Contactinformatie

info@heerhugowaardcityrun.nl

Veelgestelde vragen

Vooralsnog gaat het evenement gewoon door en houden wij ons aan de coronavoorschriften vanuit de overheid. We hebben nauw contact met de gemeente, veiligheidsregio en partners. Mochten er regels veranderen, spelen we daar op in. We kijken erg uit naar 3 september!

Indien de editie onverhoopt wordt afgelast als gevolg van de maatregelen gaan we opnieuw beoordelen of jouw inschrijving geldig blijft voor de 2022 editie. Dit is afhankelijk van de financiële hulp van onze sponsoren/leveranciers en gemeente Heerhugowaard.

Als je niet mee kunt of wilt doen aan de editie, dan kun je jouw inschrijving aan iemand anders overdragen. Het is helaas niet mogelijk om je inschrijving te annuleren en alsnog inschrijfgeld teruggeven is daarom helaas niet mogelijk.

De vrijwillige donatie die is gedaan wordt overgemaakt aan het goede doel. Na het event zal de hoogte van het bedrag bekend gemaakt worden.

Aan alle deelnemers vanaf 12 jaar wordt gevraagd via de corona check app aan te tonen dat je bent gevaccineerd, herstelbewijs hebt of een negatieve test kan overleggen. Let op dat de test maximaal 24 uur geldig is en gedaan kan worden via www.testenvoortoegang.org Bekijk de stappen in het filmpje Testen voor toegang.

Nog niet de corona check app gedownload? ga naar www.coronacheck.nl zie de uitleg en de download link op de website. Heb je geen smartphone? Dan kun je het  coronabewijs voor jezelf of de kinderen ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl. U kunt in de app maximaal 1 coronabewijs per persoon laten zien. 

Na controle en toegang tot het terrein hoeven de deelnemers geen 1,5 meter afstand te houden.

Kinderen hoeven geen negatieve test of vaccinatiebewijs aan te tonen, als ouders het vak willen betreden of toegang willen tot het terrein dienen deze ook een negatieve test of vaccinatiebewijs te overleggen. Heeft u klachten die passen bij het coronavirus Dan komt u niet naar de activiteit en laat u zich testen bij de GGD.

Helaas niet, door de huidige maatregelen is het evenement terrein alleen toegankelijk voor deelnemers. Wel is het langs het parcours mogelijk om lopers aan te moedigen met in acht neming van huidige corona regels. Op het stadsplein zijn toeschouwers helaas niet welkom.

De finish is op het stadsplein, hier kunnen de spullen afgehaald worden. Na het verlaten van het stadsplein bevind je, je niet meer in de gecontroleerde omgeving.

Helaas niet, door de huidige maatregelen zijn wij genoodzaakt een versoberd event te houden alleen voor de lopers van de run. Het gebruikelijke blarenbal gaat ook niet door. De toeschouwers langs het parcours dienen de 1,5 meter maatregel in acht te nemen.

Let op! Er is door instanties specifiek gevraagd om niet als toeschouwer naar het Cool- of Stadplein te komen.