Menu

Menu

Contactinformatie

Contactinformatie

info@heerhugowaardcityrun.nl

Social sponsor_1200x1200
30-03-2023

Veldsink-Van’t Riet en Nh1816 ondersteunen Heerhugowaard Cityrun

REGIO – Enkele duizenden deelnemers, jong en oud, gaan vrijdag 7 april de straat op om mee te doen aan de Heerhugowaard Cityrun. Daarbij worden ze toegejuicht door vele enthousiaste toeschouwers. Twee lokale ondernemers, Veldsink-Van ’t Riet en Nh1816 Verzekeringen, hebben zich als hoofdsponsors verbonden aan het evenement en zijn daar erg trots op.

Van ’t Riet is een echte Heerhugowaardse onderneming. “Inmiddels zijn we alweer drie jaar onder de vlag van Veldsink werkzaam”, vertelt vestigingsdirecteur Arjan Broer. “De overname heeft ons meer slagkracht opgeleverd. Zowel voor de particuliere -als ook de zakelijke verzekeringen. En met name de mogelijkheden voor wat betreft een hypotheek voor onze relatie is uitgebreid. Wij hebben inmiddels zo’n negentig vestigingen door het hele land. Met name het bundelen van polissen van alle vestigingen bij elkaar levert onze relaties veel op: een scherpe premie, goede voorwaarden en toch het persoonlijke contact van een tussenpersoon. Hiermee kunnen wij onze relaties ontzorgen.’’

Een gesprek

De rol van een tussenpersoon is van grote waarde. “Tijdens een bezoek, bij u thuis of op ons kantoor, bespreken wij wat voor u van belang is. Maar ook die zaken waar u nu niet direct aan denkt. Verzekeringen staan niet hoog op het prioriteitenlijstje van veel mensen. Een gesprek kan echter zoveel opleveren. Alleen al de rust die onze relaties ervaren na een gesprek.” Bij Veldsink-Van ’t Riet kunt u ook terecht met vragen over een lopende en/of nieuwe hypotheek. Plannen om uw huis te gaan verduurzamen? Veldsink bespreekt graag samen met u de mogelijkheden.

Passie

De belangen van de relaties van Veldsink-Van ’t Riet worden door 19 collega’s behartigd. “Het is iedere dag weer mooi om mee te maken met hoeveel passie de collega’s aan het werk zijn. Niets is vanzelfsprekend, ieder gesprek wordt met 100% aandacht gevoerd” aldus Broer. “Juist omdat iedere situatie maatwerk behoeft is enthousiasme en betrokkenheid een groot voordeel. En dat zijn de collega’s!” Wilt u de collega’s beter leren kennen? Of wilt u eens bespreken welke mogelijkheden er voor u zijn? U bent van harte welkom bij Veldsink-Van ’t Riet.”

Nh1816

Nh1816 Verzekeringen, met meer dan een half miljoen verzekerden (leden genoemd), steunde in afgelopen jaar maar liefst 40 evenementen door het hele land die, net als de Heerhugowaard Cityrun, werden georganiseerd voor een goed doel. ‘’Ondanks dat we door de huidige inflatie de kosten bij schades zien stijgen, blijven we gehoor geven aan mooie initiatieven die onze samenleving een stukje mooier maken”, vertelt Cas Verhage, commercieel directeur van Nh1816. “Dat gebeurt vanuit het zogenoemde coöperatieve dividend. Onze coöperatie versterkt op deze manier de verbinding tussen verzekerden, financieel adviseurs en het verzekeringsbedrijf.’’

Nieuwbouw

Achter het bestaande kantoor aan de Dorpsstraat in Oudkarspel wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuwbouwproject. Verhage: “De wortels van onze onderneming liggen hier in Oudkarspel, terwijl onze klanten uit heel Nederland komen. Door de enorme groei moest er ook een nieuwe huisvesting komen. In 2018 heeft Nh1816 30.000 vierkante meter grond van achterbuurman PontMeyer (het voormalige Eecen) aangekocht. In januari van dit jaar werd het hoogste punt bereikt.’’

Lokale doelen

De Coöperatie Nh1816 staat midden in de samenleving. ‘’Niet alleen onze adviseurs kunnen lokale doelen aangeven, maar ook de leden – de verzekerden kunnen hun wens kenbaar maken. Op die manier krijgen tal van lokale projecten (extra) financiële ondersteuning, zoals (sport)evenementen. Ben je bij Nh1816 verzekerd en lid van onze coöperatie, dan kan je bovendien genieten van diverse ledenvoordelen, waarmee we onze relaties betrekken bij de maatschappelijk partners die we jaarlijks steunen vanuit de Stichting Goede Doelen”, besluit Verhage. “Voor 5 euro naar Artis of NEMO Science Museum houdt een leerzaam dagje uit onze verzekerden betaalbaar.”

Op de site kunnen belangstellenden de voortgang van het nieuwe gebouw volgen. Kijk op Nh1816.nl/Nieuwbouw, waar naast alle informatie ook een animatievideo van het nieuwe kantoorpand te zien is.

Delen:

f
in