Menu

Menu

Contactinformatie

Contactinformatie

info@heerhugowaardcityrun.nl

dbfa86b9-760f-4a44-955f-d34180c34978_thumb840
31-03-2023

HEERHUGOWAARD – De Heerhugowaard Cityrun, die dit jaar vrijdag 7 april gelopen wordt, is een feest voor heel Heerhugowaard. Niet alleen de deelnemers, maar ook de omwonenden beleven het evenement mee! Ben jij de allergrootste supporter van al die hardlopers die zich wagen aan de vijf of tien kilometer? Woon jij in de gezelligste straat of heb jij het vrolijkst versierde huis? Doe dan mee met de Jumbo Monique Cityrun Sfeerverkiezing en win 1 minuut gratis winkelen!

Overtuig jij juryleden Matthijs Malipaard van JCI en Monique Ravenstijn van Jumbo Monique? (Foto: AG Heeremans Photography)

Jumbo Monique en de Cityrun slaan de handen ineen. Monique Ravenstijn van Jumbo Monique Heerhugowaard steunt van harte het goede doel, Stichting Help-Elkander. Zij en Matthijs Malipaard, voorzitter van JCI Heerhugowaard, kijken ernaar uit om langs de route  van de Heerhugowaard Cityrun de mooist versierde huizen uit te kiezen. Bekijk hier de route: heerhugowaardcityrun.nl/cityrun-5k-of-10km/.

Op een gezellige bakfiets, beschikbaar gesteld door Edwin Groen Tweewielers, komen ze langs de huizen rijden, achter de hardlopers aan, om te jureren.


In deze door Edwin Groen Tweewielers beschikbaar gestelde bakfiets gaan juryleden Matthijs Malipaard en Monique Ravenstijn volgende week langs de huizen. – (Foto: Jasper van Dam/ Rodi Media)

Dus hang je balkon vol met lampionnen, knoop ballonnen aan je hek of hang vrolijke slingers of lampjes in je struiken en overtuig Monique en Matthijs ervan dat jíj degene bent die het meest zijn best heeft gedaan en die minuut gratis winkelen het meest verdient.

Stem en win!

Wanneer de voorselectie geweest is, mogen de lezers van Nieuwsblad Dijk en Waard en rodi.nl hun stem uitbrengen op het huis, de tuin of het balkon dat zij het mooist versierd vinden. Van 17 tot en met 30 april kan er gestemd worden op de drie finalisten. Ook voor de stemmers zit er een mooie prijs in het vat: zij maken namelijk kans op een mooie kist bomvol boodschappen ter waarde van 50 euro, beschikbaar gesteld door Jumbo Monique.

Doe mee!

Doe jij mee met de Jumbo Monique Cityrun Sfeerverkiezing en wil je zeker weten dat jouw huis niet wordt overgeslagen? Vul dan het aanmeldformulier in op de website van Rodi Aanmeldformulier: . Dan weet je zeker dat Monique en Matthijs persoonlijk langs jouw huis komen om te jureren!’ De winnaars worden in week 19 bekendgemaakt.

Delen:

f
in